forex trading logo
Loading images...

Γυμνάσιο Γενναδίου Ρόδου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ   
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 08:35

Στα πλαίσια των επισκέψεων των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου στα σχολεία αρμοδιότητός τους και με την ευκαιρία επισκεψης εκπαιδευτικών ξένων σχολείων  του προγράμματος ERASMUS + "PRIDE", υποδεχθήκαμε του συντονιστές κκ. Ζέρβα Κωνσταντίνο κλ.ΠΕ86 και Χάιτα Σοφία κλ. ΠΕ08. Τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τους.

View the embedded image gallery online at:
http://gym-gennad.dod.sch.gr/gr/index.php#sigProGalleriad86a2253b0

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 08:45
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ   
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 07:13

Σας ενημερώνουμε ότι το Ημερήσιο Γυμνάσιο Γενναδίου στο πλαίσιο των μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό COVID 19 σε χώρους εργασίας:

Α/ Θα εξυπηρετεί το κοινό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2244043221

Β/ Όπου δεν είναι εφικτό και απαιτείται φυσική παρουσία, η είσοδος του κοινού θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (υποχρεωτικά μάσκα) και μόνο κατόπιν ραντεβού.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 07:16
 
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2020 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ   
Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 04:53

Δελτίο Τύπου

 

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020 ξεκινούν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν  την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ΄. ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ , Α΄. ΚΑΙ Β΄. ΛΥΚΕΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ   
Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 03:54

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ. ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 18-06-2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 02-07-2020 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν οι γονείς ή οι Κηδεμόνες δεν μπορούν (δυσκολεύονται) να υποβάλλουν την Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής των παιδιών τους μόνοι τους, είμαστε πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε στο σχολείο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 04:03
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ e-eggrafes PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ   
Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 04:04

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ (e- eggrafes) ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α', Β' ΚΑΙ Γ'. ΛΥΚΕΙΟΥ

Attachments:
FileFile size
Download this file (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ.pdf)ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ.pdf45 Kb
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 2

ΣύνδεσηOnline τώρα

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένουςΜε την υποστήριξη του Joomla!. Valid XHTML and CSS.

© Γυμνάσιο Γενναδίου